Parsoneiden kevään 2024 koulutukset 13.-14.4.2024 Kaarinassa

PRT:n agilitytoimikunta järjestää koulutukset kaiken tasoisille agilityä harrastaville tai sen aloittamista suunnitteleville parsoneille. Koulutukset järjestetään Kaarinassa One Mind Dogs Areenalla osoitteessa Maalarimestarintie 11. Ulkopuolisina kouluttajina toimivat Janita Leinonen ja Jaakko Suoknuuti. PRT:n omina kouluttajina toimivat pitkänlinjan agilityharrastaja ja kouluttaja sekä maajoukkueessa kolmella eri parsonilla kilpaillut ja useita SM- mitaleitakin saanut Sari Puusaari sekä SM-kisatasolla parsonilla (kohta kahdella) kilpaileva Kalle Jääskeläinen. Kaikki kouluttajat kouluttavat kaiken tasoisia koirakoita, mutta oletusarvo on, että iso osa kisaavista menee Janitalle ja Jaakolle, aloittelijat ja möllit Sarille ja Kallelle.

Koulutukset järjestetään siten, että Janita ja Jaakko kouluttavat kahdella kentällä yhtä aikaa noin klo 10-15 ja Sari ja Kalle samoin kahdella kentällä noin klo 15 eteenpäin. Koulutusten kesto riippuu koiramäärästä, mutta Kallen ja Sarin koulutuksiin mahtuu korkeintaan 24 koiraa, eli lopetamme viimeistään klo 19. 

Janita Leinosen ja Jaakko Suoknuutin koulutukset
Janitan ja Jaakon koulutuksiin mahtuu max 20 koiraa. Viikonlopun koulutukset maksavat 150 euroa/ koirapaikka/ viikonloppu. Halutessaan voi treenata eri koiralla lauantaina ja sunnuntaina. Koulutus tapahtuu 10 koiran ryhmässä ja kestää 5h/päivä sisältäen rataantutustumiset ja ennakko-ohjeet. Jos treenaa lauantaina Janitan ryhmässä, on sunnuntaina Jaakon ryhmässä.


Sarin ja Kallen koulutukset
Alkeis- ja jatkoryhmiä perustetaan tarpeen mukaan. Koulutuspaikan hinta on 75 euroa/ viikonloppu tai 40 euroa/ päivä. Koulutuksissa treeniaikaa 6 koiran ryhmällä on 2h per päivä.

Majoitukset
Kyse ei ole varsinaisesta leiristä, joten näissä koulutuksissa ei ole tarjolla majoitusta. Pyydämme kuitenkin tarjousta muutamasta paikasta, mikäli tarvetta on. Ilmoita kiinnostuksesta ilmoittautumisen yhteydessä 

Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen alkaa aiemmin ilmoitetusta hieman poiketen keskiviikkona 10.1. klo 18.00. Ilmoittautua voi vain sähköpostilla osoitteeseen sari.puusaari0@gmail.com (huomaa tuo nolla!!!!). Ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli koiria on tulossa enemmän kuin pystytään mukaan ottamaan, vaikuttaa ilmoittautumisajankohta kuitenkin siten, ettei ennen 10.1. klo 18.00 tulleita ilmoittautumisia huomioida. Muista ilmoittautuessa mainita:

  • Koiran ja ohjaajan nimi, koiran taso (kisaluokka, mölli, aloittelija)
  • Toiveet kouluttajasta (Janita ja Jaakko vai PRT:n omat kouluttajat)
  • Tuletko mukaan jos et mahdu toivomallesi kouluttajalle
  • Oletko kiinnostunut majoitustarjouksesta

Parhain terveisin Agilitytoimikunnan puolesta,
Sari (puh. 040-717 0188)