KOTIA ETSIVÄT AIKUISET KOIRAT

SIVU PÄIVITETTY: 16.6.2024


Koiran nimi ja ikä: Ronny, syntynyt 1.7.2023

Koiran sukupuoli: Uros

Kastroitu / Steriloitu: Ei

Koiran terveys: Koira on täysin terve

Koiran luonne ja käyttäytyminen: Avoin, sosiaalinen ja helposti innostuva. Riistaviettinen. Jonkin verran vahtimistaipumusta. Rokotettu ja eläinlääkärin tarkastama (10.5.2024).

Millaista kotia etsit koiralle?: Kotiin jossa ei ole lapsia ja jossa muutoinkin rauhallinen ympäristö. Harrastuskoiraksi kokeneelle koiraihmiselle.

Myyjän yhteystiedot / Tai haluatko yhteydenotot yhdistyksen välittäjän kautta: Yhteydenotot yhdistyksen välittäjän kautta: prtrysihteeri@gmail.com


Jos etsit parsonin pentua, voit tarkastella syntyneitä- ja suunnitteilla olevia pentueita Pentuvälitys-sivulta.

Tällä sivulla julkaistaan aikuisten koirien (yli 9kk) myynti-ilmoitukset. Koiran saa myyntipalstalle täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lomake toimitetaan koirasta kiinnostuneille sellaisenaan myyjän yhteystietojen kanssa tai yhdistyksen välittäjä toimittaa tiedot pyydettäessä.
Myyntipalstalla ilmoittaminen on maksuton yhdistyksen jäsenille, ei-jäsenille hinta on 10e/ilmoitus. Ilmoitus on voimassa 3kk.

Maksu:
Tilinumero: FI4122651800003521
Viitenumero: 1122

PRT ry ei vastaa myytävistä koirista eikä sopimuksesta, vaan kauppa on myyjän ja ostajan välinen. Tee aina koiran kauppa kirjallisesti ja käytä mieluiten Kennelliiton mallisopimusta. Liitä koirasta myyntivälitykseen täytetty lomake kauppakirjaan.

Ilmoita kotia etsivä koirasi tästä