KOTIA ETSIVÄT AIKUISET KOIRAT:

Romeo 2v 7kk

Koira on täysin terve.
Romeo on kiltti, leikkisä ja energinen. Osaa myös rauhoittua ja makoilla sohvalla. Tulee toimeen muiden koirien kanssa sekä lasten kanssa. (Kokemusta ei ole ihan pikkulapsista.) Tykkää lenkkeillä paljon ja metsästysviettiä löytyy. Vähän on myös arkuutta ja pelästyy äkillisiä kovia ääniä.

Etsinnässä uusi hyvä koti, jossa Romeo saisi riittävästi tilaa, liikkumista ja aktiviteetteja. Ei tarvitse olla aktiivista harrastustoimintaa, mutta Romeo voisi kyllä tykkätä sellaisesta. Tykkää myös juosta vapaana aidatulla alueella, joten piha olisi hyvä. Ei kerrostaloon.  

Uuden elämäntilanteen vuoksi jouduin muuttamaan kerrostaloon ja Romeo ei ole sopeutunut uuteen kotiin. Asumme Nokialla. Romeo on muutoin koko valkoinen, mutta korvat ruskeat. 

Yhteydenoto: Katja Takala puh 050-3631637


SIVU PÄIVITETTY: 16.5.2023

Jos etsit parsonin pentua, voit tarkastella syntyneitä- ja suunnitteilla olevia pentueita Pentuvälitys-sivulta.

Tällä sivulla julkaistaan aikuisten koirien (yli 9kk) myynti-ilmoitukset. Koiran saa myyntipalstalle täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lomake toimitetaan koirasta kiinnostuneille sellaisenaan myyjän yhteystietojen kanssa tai yhdistyksen välittäjä toimittaa tiedot pyydettäessä.
Myyntipalstalla ilmoittaminen on maksuton yhdistyksen jäsenille, ei-jäsenille hinta on 10e/ilmoitus. Ilmoitus on voimassa 3kk.

Maksu:
Tilinumero: FI4122651800003521
Viitenumero: 1122

PRT ry ei vastaa myytävistä koirista eikä sopimuksesta, vaan kauppa on myyjän ja ostajan välinen. Tee aina koiran kauppa kirjallisesti ja käytä mieluiten Kennelliiton mallisopimusta. Liitä koirasta myyntivälitykseen täytetty lomake kauppakirjaan.

Ilmoita kotia etsivä koirasi tästä