VERI Viikonloppu Somerniemellä

Registrations are closed

VERI viikonloppu Somerniemellä

Parsonrussellinterrierit ry järjestää VERI (Terrierien ja mäyräkoirien vesiriistakoe) aiheisen viikonlopun Somerniemellä Tuottajapirtillä 18.-19.6.2022. Lauantaina käydään läpi kokeen sääntöjä ja tehdään käytännön treenejä, sunnuntaina on virallinen koe. Kouluttajana toimii VERI harrastaja, VERI koetoimitsija Marika Turkia. Koulutus sopii kaiken tasoisille koirille, mukaan mahtuu 10 koiraa (saman omistajan 2. koira vain, jos jää tilaa).

Ilmoittautuminen sähköpostiosoitteeseen turkia.marika@gmail.com 5.6.2022 mennessä sekä koulutuspäivään että kokeeseen (käy tsekkaamassa tiedot Kennelliiton tapahtumakalenterista). Etusija viikonloppuun on Parsonrussellinterrierit ry jäsenillä, jäljelle jääneet paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta koulutukseen on 30 € PRT jäsenille ja 50 € muille. Ilman koiraa kaikilta 15 €. Hinta sisältää koulutuksen, siinä tarvittavat linnut ja välineet sekä kahvin ja kevyen lounaan. Yöpyminen koulutuspaikassa sovittavissa erikseen, muutamia sänkypaikkoja jaossa.

Ajankohta
18. kesäkuuta 2022
Alkaa - 9.00
19. kesäkuuta 2022
Päättyy - 18.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Parsonrussellinterrierit ry

Suomi
-
jasensihteeriprt@gmail.com
Reittiohjeet
JÄRJESTÄJÄ

Parsonrussellinterrierit ry

-
jasensihteeriprt@gmail.com