Erikoisnäyttely 10.7.2021 Laukaa

Registrations are closed

Tervetuloa Laukaaseen 10.7.2021. Ikävä kyllä alkuperäiset tuomarit ovat joutuneet peruuttamaan tulonsa. Korvaava tuomari nartuille on rodun erikoistuomari Päivi Eerola. Helen Tonkson (EE) tuomaroi urokset, pennut sekä veteraanit.

Ilmoittautuminen vuoden 2021 erikoisnäyttelyyn on päättynyt. Osallistujaluettelo saatavilla näyttelypäivän aamuna. Näyttelyssä on onlinetulokset.

Näyttelykirje 

Osallistujaluettelo 

Online-tulokset

La 10.7. ja su 11.7.2021 on samalla alueella Laukaa KR. Voit siis osallistua kahteen näyttelyyn saman viikonlopun aikana. 

 

Näyttelyissä on käytössä myös mobiililuettelo, jonka saa ladattua Showlink-mobiilista. Löydät maksuttoman sovelluksen Play- tai Applekaupasta. Mobiililuettelon hinta on 2,99€ ja sen voi ostaa sekä etukäteen että vasta näyttelypäivänä. Osallistujaluettelo on kuitenkin saatavilla vasta näyttelypäivän aamuna kl 6.00.

Erikoisnäyttelyn ohjeita!

Lauantaina 10.7.2021

Kehät 11 ja 12

Huom!
Näytteilleasettajille varatut telttapaikat sijaitsevat kehäalueen ulkopuolella, pääsääntöisesti juoksuradalla. Teltat tulee ankkuroida painoin, ei vaarnoin kiinni juoksurataan!

Perjantaina telttoja ei alueelle ikävä kyllä saa tuoda. Lauantaina voi teltan tuoda sunnuntain näyttelypäivää varten n. klo 18.00 mennessä. Mikäli jätät myös koiran häkin, sitä ei saa peittää vaan häkin sisälle on pystyttävä näkemään.

Lisätietoja: https://laukaankoiranayttely2021.nettisivut.fi/

Muistattehan ottaa kiertopalkinnot mukaan edellisiltä vuosilta


Ajankohta
10. heinäkuuta 2021
9.00 18.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Laukaan keskusurheilulkenttä

Saralinnantie 4
Laukaa
--Laukaan keskusurheilulkenttä--
Reittiohjeet