UUTTA KOTIA ETSIVÄT AIKUISET KOIRAT

Uutta kotia etsivät : Titi 4 v 

Titi on perusterve. Aktiivinen ja energinen koira, sisällä rauhallinen jos ei aktivoi. Tulee hyvin toimeen pientenkin lasten kanssa. Perustottelevainen, hihnassa tahtoo vetää ja innostuu toisista koirista. Lähtee riistan perään, mutta palaa takaisin melko pian. Paljon pidetty metsässä irti. Rakastaa yli kaiken uimista, kaivamista ja risuja. Etsitään aktiivista kotia, jossa aikaa touhuta koiran kanssa. Elämäntilanteen muuttumisen vuoksi joudumme Titistä luopumaan.
Yhteydenotot: Niina Hämäläinen niina-hamalainen@hotmail.com

Päivitetty: 1.5.2022


Jos etsit parsonin pentua, voit tarkastella syntyneitä- ja suunnitteilla olevia pentueita Pentuvälitys-sivulta.

Tällä sivulla julkaistaan aikuisten koirien (yli 9kk) myynti-ilmoitukset. Koiran saa myyntipalstalle täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lomake toimitetaan koirasta kiinnostuneille sellaisenaan myyjän yhteystietojen kanssa tai yhdistyksen välittäjä toimittaa tiedot pyydettäessä.

Myyntipalstalla ilmoittaminen on maksuton yhdityksen jäsenille, ei-jäsenille hinta on 10e/ilmoitus. Ilmoitus on voimassa 3kk.

Maksu:
Tilinumero: FI4122651800003521
Viitenumero: 1122

PRT ry ei vastaa myytävistä koirista eikä sopimuksesta, vaan kauppa on myyjän ja ostajan välinen. Tee aina koiran kauppa kirjallisesti ja käytä mieluiten Kennelliiton mallisopimusta. Liitä koirasta myyntivälitykseen täytetty lomake kauppakirjaan.

Ilmoita kotia etsivä koirasi tästä

Etsiessäsi aikuiselle koirallesi uutta kotia tai harkitessasi kotiisi tämän sivun aikuista koiraa, ota yhteyttä: parsonrussellinterrierit@gmail.com