UUTTA KOTIA ETSIVÄT AIKUISET KOIRAT

Uutta kotia etsivät : 

PÄIVITETTY VIIMEKSI: 14.3.2023


Uros, Leo 5v
Koira on täysin terve, ei kastoroitu.

Leo t ulee toimeen narttu koirien kanssa. Lenkkeilijän unelmakaveri, sillä se ei vedä eikä rähjää. Ei ole mikään erityinen 'halinalle'. Etsinnässä koirakokemusta omaavaa liikkuvaista ja topakkaa aikuisten ihmisten kotia.

Yhteydenotot: Elina Tuliniemi 0400754454 tai screamcrackers@gmail.com


Uros, Niilo 2v
Yhteydenotot: Eija Viitanen, eija.viitanen@kolumbus.fi
Jos etsit parsonin pentua, voit tarkastella syntyneitä- ja suunnitteilla olevia pentueita Pentuvälitys-sivulta.

Tällä sivulla julkaistaan aikuisten koirien (yli 9kk) myynti-ilmoitukset. Koiran saa myyntipalstalle täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lomake toimitetaan koirasta kiinnostuneille sellaisenaan myyjän yhteystietojen kanssa tai yhdistyksen välittäjä toimittaa tiedot pyydettäessä.

Myyntipalstalla ilmoittaminen on maksuton yhdityksen jäsenille, ei-jäsenille hinta on 10e/ilmoitus. Ilmoitus on voimassa 3kk.

Maksu:
Tilinumero: FI4122651800003521
Viitenumero: 1122

PRT ry ei vastaa myytävistä koirista eikä sopimuksesta, vaan kauppa on myyjän ja ostajan välinen. Tee aina koiran kauppa kirjallisesti ja käytä mieluiten Kennelliiton mallisopimusta. Liitä koirasta myyntivälitykseen täytetty lomake kauppakirjaan.

Ilmoita kotia etsivä koirasi tästä

Etsiessäsi aikuiselle koirallesi uutta kotia tai harkitessasi kotiisi tämän sivun aikuista koiraa, ota yhteyttä: parsonrussellinterrierit@gmail.com