UUTTA KOTIA ETSIVÄT AIKUISET KOIRAT

Uutta kotia etsivät : 

Tara 4.5 V 


Tara on pirteä kotikoira, jolla on perustottelevaisuus halussa. Kulkee nätisti hihnassa kaupungilla. Metsälenkeillä hänet voi laskea vapaaksi, jolloin seuraa hyvin ja tulee luo kutsuttaessa. Omat ihmiset ovat Taralle ne tärkeimmät, suhtautuu uusiin ihmisiin varauksella. Suhtautuu valikoivasti toisiin koiriin, totuttelun kautta näkisimme, että Tara voisi olla uroskoiran kaverina. Kissoista ei ole kokemusta. Tottunut kouluikäisiin lapsiin, ei kokemusta taaperoista tai vauvoista.

Tara kärsii hieman eroahdistusta ja hänellä on erikoisruokavalio sekä lääkitys.
Uudessa kodissa tulisi huomioida erikoisruokavalion ja lääkityksen kustannukset.

Taralle sopiva koti olisi rauhallisella alueella kaupungissa tai maalla.

Yhteydenotot yhdistyksen välittäjän kautta : parsonrussellinterrierit@gmail.com
Päivitetty 22.8-22


Jos etsit parsonin pentua, voit tarkastella syntyneitä- ja suunnitteilla olevia pentueita Pentuvälitys-sivulta.

Tällä sivulla julkaistaan aikuisten koirien (yli 9kk) myynti-ilmoitukset. Koiran saa myyntipalstalle täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lomake toimitetaan koirasta kiinnostuneille sellaisenaan myyjän yhteystietojen kanssa tai yhdistyksen välittäjä toimittaa tiedot pyydettäessä.

Myyntipalstalla ilmoittaminen on maksuton yhdityksen jäsenille, ei-jäsenille hinta on 10e/ilmoitus. Ilmoitus on voimassa 3kk.

Maksu:
Tilinumero: FI4122651800003521
Viitenumero: 1122

PRT ry ei vastaa myytävistä koirista eikä sopimuksesta, vaan kauppa on myyjän ja ostajan välinen. Tee aina koiran kauppa kirjallisesti ja käytä mieluiten Kennelliiton mallisopimusta. Liitä koirasta myyntivälitykseen täytetty lomake kauppakirjaan.

Ilmoita kotia etsivä koirasi tästä

Etsiessäsi aikuiselle koirallesi uutta kotia tai harkitessasi kotiisi tämän sivun aikuista koiraa, ota yhteyttä: parsonrussellinterrierit@gmail.com