Parson-lehti on parsonrussellinterrierit ry:n jäsenjulkaisu. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehdessä julkaistaan Prt ry:n tapahtumia, harrastuksissa ja kisoissa menestyneitä koiria, artikkeleita, näyttelytuloksia ja paljon kaikkea parsonmaista asiaa. Materiaalia lehteen voivat lähettää kaikki parsoninomistajat, kasvattajat ja rotuun ihastuneet harrastajat. Lehteen otetaan ilolla vastaan kuvia, juttuja ja kaikkea muuta sopivaa materiaalia.Lehteen toimitettava materiaali toimitetaan toimitukselle (parsonlehti@gmail.com) alla olevan aikataulun mukaisesti:

Vuoden 1. lehti

Aineistopäivä 15.2.

Vuoden 2. lehti

Aineistopäivä 1.5.

Vuoden 3. lehti

Aineistopäivä 15.8.

Vuoden 4. lehti

Aineistopäivä 1.11.


Lehden ilmoitushinnat:

Jäsenet ja ei-jäsenet voivat lähettää lehteen ilmoituksia alla olevan hinnaston mukaisesti.

Koko Hinta jäsenille Hinta ei-jäsenille
1/1 sivua 50 € 85 €
1/2 sivua 25 € 50 €
1/4/ sivua 20 € 34 €
1/8 sivua 14 €
(vain jäsenille)
-

Maksutiedot Tili: FI4122651800003521, viite 1889


Parson-lehden toimitus pitää oikeuden lähetetyn materiaalin muokkaamiseen ja kuvien julkaisemiseen lehdessä sekä yhdistyksen internetsivuilla.

Ajankohtaista

TAKAsivullinen "Parson on paras!"

TAKAsivullinen on Parson-lehden leikkimielinen kuvapalsta. Tiedätkö parsonin, joka on sinusta pärjännyt hyvin näyttelyissä, kisoissa, kokeissa tai muuten vaan on Paras?

Jokainen voi lähettää oman kuvansa (1 kuva/ per lähettäjä). Puolueeton raati valitsee parhaan kuvan, joka julkaistaan lehden takasivulla.

Instapalsta

Instapalstalle etsitään kuukauden kuva Instagramista hashtagin #parsonrussellinterrieriry :n takaa ja laitetaan lehteen. Ole siis aktiivinen instankin puolella!

Aineiston toimittaminen:

Otamme mielellämme vastaan juttuja jäsenistöltä, kasvattajilta ja muilta toimijoilta. Päätoimittaja pidättää oikeuden materiaalin muokkaamiseen ja tekee päätökset kunkin lehden sisällöstä.

Toimita kaikki materiaalit lehteä varten osoitteeseen parsonlehti(at)gmail.com. Lähetä teksti muotoilemattomana tekstitiedostona esim. Word-tiedostona ja kuvat erillisinä liitteinä (ei siis upotettuna tekstin sekaan) koiran virallisella nimellä/ kuva tekstillä nimettynä.

Otamme vastaan mielellämme myös kuvituskuvia tuleviin lehtiin. Voit lähettää lehteen kuvia harrastuksista ja kokeista kotikoirailuun ja lenkkeilyyn. huomioithan, että jotta kuvat ovat painokelpoisia tulee niiden olla hyvälaatuisia ja kooltaan mahdollisimman isoja (600kt kokoinen kuva on hyvä).

Lehden DL:t eivät jousta. Myöhässä tulleet materiaalit ja ilmoitukset siirtyvät automaattisesti julkaistaviksi seuraavaan numeroon.

Koiran ilmoittaminen menestyneitä palstalle:

Menestyneitä-palstalle voi ilmoittaa kaikki eri harrastus-/kilpailulajeissa menestystä niittäneet koirat. Palstalla julkaistaan esimerkiksi valioituneet, sertivoittajat, agilityn luokkanousijat, tokoilijat, mejäilijät, luolailijat, pelastajat tms. kisoissa pärjänneet. Lehteen voi ilmoittaa vain tuoreet lehtien dl-päivien välissä saadut tulokset. Muista siis lähettää tuloksesi aina tuoreeltaan niin ne päätyvät lehteen :)
Ilmoitukseen tulee liittää seuraavat tiedot:

- Koiran oikea nimi (halutessanne myös kutsumanimi)
- Syntymäaika
- Kasvattaja (nimi)
- Omistaja(t)
- Ohjaaja (agilityssä tms.)
- Lajista riippuen tuomari, aika ja koe-, kisa- tai näyttelypaikka
- Tulos
- Riittävän iso kuva koirasta koiran virallisella nimellä nimettynä

HUOM! Menestyneitä -palstalle ilmoitetut koirat EIVÄT siirry automaattisesti vuosikirjaan. Edellä mainitut tiedot kerätään erikseen.

Lehden toimitus:

Päätoimittaja
Johanna Kankaanpää
parsonlehti(at)gmail.com

Taittaja
Eija Viitanen
eija.viitanen(at)kolumbus.fi

Jos et ole saanut lehteä tai osoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä jäsensihteeriin.